Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke


Solens skrattande ansikte

Har du tänkt på att ett skrattande ansikte är precis som solen?
Det strålar, skiner och sprider ljus.




Övriga genrer av SaraNova
Läst 392 gånger
Publicerad 2009-10-04 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraNova
SaraNova