Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärt.


Låt oss leva i nuet

Det finns för många som strävar efter framtiden.
Det finns för många som vill leva i det vi passerat.
Det finns för många som vill veta vad som ska hända.
Det finns för många som vill tillbaka till det som hänt.

Om du tar vara på nuet så kommer det göra att du få en fin historia och en hoppfull framtid.




Fri vers av SaraNova
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 00:40



Bookmark and Share


    Bim
...ibland undrar jag vad andra menar när dom säger låt oss leva i nuet,-kanske jag hittat en som har förklaringen,en som själv lever i nuet och som kan berätta
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

SaraNova
SaraNova