Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är inget försvarstal för huliganer, det är en text med mening att väcka känslor, sådana där tingestar som förunderliga äro, det bor känslor i oss alla och om en del av dem vaknar så skall de kanske te sig en smula jobbiga att bära.


Huliganen...




...såg ned på mannen
vilken krupit ihop i fosterställning
samt fortfor att blöda
ur såret i pannan och ur
den krossade näsan.

Huliganen såg in
i mannens ögon och sade
med viskande hes röst.

-Se inte på mig sådär.
Du ville inte det här och egentligen
inte jag heller.

Men ser du, det är sådan här jag är.
Du kan inte gärna begära
att jag skall gå emot min natur...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-10-04 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP