Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar på en kanal som sänder musik dygnet runt utan snack, avbrott för reklam och så vidare, just nu har jag valt kategorin blues, jag är svag för blues o munspel...


Jag suger...





...fortfarande på tummen
ibland, ety*

jag är bäst
för jag har häst

o har jag ingen häst
är jag ändå bäst




*slå gärna upp ord
om du inte redan känner
betydelsen av dem




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-04 11:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nej, det tror jag inte på å å å!
2022-04-20

    streh
lyste upp min kväll :) blues är grymt..
2009-10-05

  Gunwale VIP
Tröstens kärna...
2009-10-04

    Bodil Sandberg
Blues ere bästa som finns ety så äre

härligt skriftat med sugande magnetisk påverkan
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP