Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en tidslinje i min medvetandesfär.

Du är en tidslinje
i min medvetandesfär
och jag undrar om jag
tar vid där du slutade

Arket är vitt,
linjen en bjärt konstrast
med små stödord
av det lilla jag vet

Ska mina egna fabulerande fantasier
få fylla i detaljerna

eller ska jag låta det vara
och låta tiden flyta




Fri vers av Tina-sol
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 12:15



Bookmark and Share


  Effell
Den här upplevde jag starkt, trots att man kan ana att motivet skulle kunna röra sig kring en vardagssituation. Mycket bra.
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol