Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en full tank bensin i hjärnan, dieseldoftande tankar

Man måste ha
vidvinkelsyn
för att överleva
i den här
världen
och smalben som
inte går att sparka
sönder

Det finns tusentals
berättelser
men bara en
är din sanning

Man bör ochså
ha nackstöd
kondomkalsonger
bokstöd
och minst tio stärkande
favoritsånger

Litervis av
sprit
kan passera min strupe
utan att jag
yttrar
mig offentligt

Ensamheten
är som en taggig
ros

Man kan
trampa
milvis av steg
utan att
komma ett enda steg framåt

Det går att köpa
lycka för pengar
och en full tank med
bensin
är inte gratis

Kör för fan
kör så det ryker
kör så att tyget
spricker
och gardinerna fladdrar

Kör




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-04 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan