Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olivia_ 's text om att det aldrig är för sent, inspirerte


Kritik på en text (309)





för den som älskar
finns aldrig nog med tid

för den som älskar sitt arbete
finns aldrig nog med id

en fin text på det hela taget och gör sig
förstås förtjänt av trenne fioler och en luta

för sin hart när
musikalska finkänslighet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP