Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det löjliga problemet med att vara eftertraktad?




Det jobbiga är att slitas
mellan de som tror sig
älska en

o så de som ännu inte
befinner sig
i den sortens verklighet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-05 23:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Men till slut befinner sig alla i samma verklighet - och älskar en - eller?
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP