Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bli aldrig förälskad i din bästa vän


Saknar du mig, så som jag saknar dig?

Jag vill hjälpa dig bli hel och fixad.Du har faktiskt hjälpt mig ganska bra med det, men nu när du inte finns vid min sida, vem ska hjälpa mig nu?
Du visste att du alltid kunde ringa, messa eller vad som helst om du ville prata. jag saknar dina sms, jag saknar alla galna dagar med dig.
jag saknar dig.
Jag litar på dig, hemskt mycket. jag hade en sån otroligt stor tillit till dig, och jag har väldigt svårt att få det för folk.
Finns den kvar?
kan jag fortfarande lita på dig?
Du kan lita på mig.
jag vet inte riktigt vad som har hänt mellan oss,
att vi inte höll kvar kontakten när vi började skolan igen, det är mitt fel. allt ihop.
jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden, till dagen då vi slutade 9:an.
då hade jag kunnat fått en hel del saker ogjorda.
det hände en sak då, som gjorde att jag tappade tilliten till dig, vi vet nog båda vad jag pratar om.
Hur som helst, så önskar jag att du en dag vaknar upp och känner att du faktiskt saknar mig, oss, den speciella vänskapen vi hade.
för den betyder sjukt mycket för mig.
och om du är villig att ta upp den, och försöka igen.
är jag också det, för jag litar på dig.
jag vet att vi kan fixa detta, bara vi försöker.
fast jag antar att du inte behöver mig längre,
och det är smällar jag får ta.
jag har sårat dig,
och du har sårat mig.
jag har fällt många tårar för dig.
jag tror att om du vill försöka bygga upp det vi hade, skulle det fungera,
vi vet vad vi håller på med,
för vi har sårat varandra förr.
i will stand by you forever
glöm aldrig mina ord.




Fri vers av physiological
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

physiological
physiological