Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig illa till mods

Våra blickar möttes idag, för första gången, på riktigt.
det varade enbart i några få sekunder.

Dina blickar sänkte mig ner till botten idag.
och aldrig i hela mitt liv, har jag kännt mig så
otroligt, hemsk, ful,motbjudande och värdelös.
du vet precis hur man gör för att man ska såra någon.
vi delade några meningar idag, du och jag.
Vi kan faktiskt prata med varandra, men aldrig som förr.
aldrig, någonsin.
anar du hur ont det gör i mig, att jag har förlorat någon som du?
någon sån underbar person, någon som jag kunde dela allt med.
verkligen allt.
det gör förbannat ont.
så inåt helvete!




Fri vers av physiological
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

physiological
physiological