Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett stänk av intorkad färg

Jag slår dövörat till
för mitt hjärta
är tungt
att bära
när inte du är
nära

När blir
en kamp
någonsin
förgäves
är inte kampen
en kamp i sig

Nätternas
tunna andetag
är en längtan
efter fotografiska minnen

Du är
ett avplockat brunnslock
och jag är vattnet
i din hals

Ännu skriker
måsarna sig
hesa
men dom tänker
inte på
dig
och mig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan