Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande stjärna


Tindrade stjärnor på himlens hela bädd
Månens ljus och syrsors spel
Gav natten sin fulla glans.

Ljusen lekte på vattnets klara yta
Tills älvor sprang över vattnet
Lekte ljuset i sin dans

På himlen syntes en fallande stjärna
Jag ville fånga den i min hand
Så den alltid fick glimma

Men varje början måste ha ett slut
Och nattens ljus och ljud
Omringades av dimma

Som snökristaller, så föll en stjärna
Ville att den alltid skulle glimma
Genom vatten och i morgon dimma




Fri vers av Den outtalade
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-07 20:29



Bookmark and Share


  Sail
den här var vacker. som en saga.
fantastiskt skrivet!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade