Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängel

pianomusiken fyller ut tomrummet
min ängel dansar återigen
nuddar aldrig någonsin marken

lämnar spår av regnbågar
visar att efter regn kommer sol
såsom efter sorg kommer lycka

fnissande lever hon i ruset
viskar ut i tomma intet att
hoppet finns inom räckhåll

kysser mig mjukt på pannan
känner närheten av hennes
vingslag vakandes över mina
andetag

bara i drömmarna förlåter du mig




Fri vers av M.ily
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-07 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja vackert vackert
2009-10-13

    ej medlem längre
otroligt vacker
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

M.ily