Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ger och får bort så mye som strunt kring jul, likt man skänker en tyst minut till den bortgångne, kan man väl skänka goda tankar till varandra istället för presenter och skänka summan av det materiellt aldrig skänkta till välgörenhet?


Justa puckar kring jul





Om det är tanken
som räknas, kan du väl ge
mig den, nästa gång...?





(Bilden ovanför texten illustrerar förstås
medaljens baksida av att träffas i ett och
samma hus vareviga större helg samt
bara äta tills man spricker...)




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-08 13:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Håller med fullständigt..
vilka justa puckar..
här seru en som inte duckar
för detta förslag..
handlarna må ropa usch
och gå i konkurs
de reder sig nog ändå
applåder detta alster få
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP