Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men annars är jag snäll


Jag ska mata hela sverige lilla fuckers

Jag exploderar
i ditt ansikte
som ett
länge innehållet
spermasprut

Jag knyter ihop
mina muskelknutor
och dänger
i ditt finaste
kristallbord

Hela jag
är en samling
av massmördare
med perfekt
leende
och tilltro

När du
slappnar
av om så bara för
en sekund
så ska jag hälla
bensin på din rygg
och få se det vackra skådespelet
när du springer
i panik
hetare än någonsin

Jag ska
mata hela
fucking sverige
med macdonaldsburgare
tills alla lider
av njursvikt
fet hy och övervikt

Jag är
lite förbannad
just nu men det här
är
bara ett förspel

Hornen
har bara trängt lite försiktigt
igenom
skallen och kan ännu döljas
med en slags fjantig poetbasker

Men låt inte
era ögon lura er

dom skulle
passa väldigt
gott
till frukost på
min rostade macka

Se upp
lås dörren
och var tysta
när det ringer på
dörrklockan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan