Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När självkärleken blommar


Kärleken

Hjärtats blomma har slagit rot
Kärlek är livets sanna bot
Harmoni och glädje bor i anden
och jag håller ödet mjukt i handen




Bunden vers (Rim) av Aila
Läst 271 gånger
Publicerad 2011-04-17 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aila