Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formen

Din kreativa form
tog mig med storm
Jag ville verkligen måla
och kröp ut ur min håla
Tog fram färger och staffli
Äntligen släpptes fantasin fri!!




Bunden vers (Rim) av Aila
Läst 251 gånger
Publicerad 2011-04-19 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aila