Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänningen

Solen skiner
Asfalten torr
Farten ligger på 140
Vi susar fram på den välbekanta vägen
Bara du och jag och kurvorna
Det kittlar i magen då du lutar maskinen
Ingenting är viktigt - bara du och jag och spänningen




Fri vers av Aila
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-04-19 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aila