Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Marockan!

Om jag bara kunde tala ditt språk
Men jag kan inte
Fast en kyss skulle vara universellt
Då kanske du skulle känna vad jag känner

Jag vill tala ditt språk
samma rytm samma klang
Mötas ord för ord i sam förstådda meningar
tills förståelsen är ett faktum
Men jag förstår inte vad du säger
bara att du är underbar




Fri vers av Aila
Läst 226 gånger
Publicerad 2011-07-05 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aila