Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

Dina ögon ändrar färg efter situation
Jag undrar hur de ser ut under passion
Vill lustfyllt se det
en det är min hemlighet




Bunden vers (Rim) av Aila
Läst 273 gånger
Publicerad 2011-04-19 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aila