Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag

Varje dag
ett undantag
Ingen hör min bön
ångest är min enda lön
Skuldtyngd och fylld av sorg
går jag på ensamhetens torg
Kärlek är vad jag behöver
men ändå blir jag över
Över och utanför
svävar jag ovanför




Bunden vers (Rim) av Aila
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-04-19 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aila