Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan

Gör inte om mig!!!

Jag är redan en fullödig kvinna

Redo att mötas på samma villkor men inga krav

Jag bara är och vill att du ska vara

Vi ska bara vara det vi är

Alla roller ska vara avskalade...

nakna inför varandra och inför evigheten

För vi är ju ändå perfekta

Din själ omsluter min och jag älskar dig

Vi möts i evighetens ljus och skenet bländar oss

Band av silver binder samman oss och för oss in i den kosmiska dansen

Vi dansar i extas och når svindlande höjder tills våra väsen är helade var för sig

En kvinna i extas full av kärlek och ömhet för dig man är jag

Jag tar men ger mer

Om dagen du ömhet får men om natten jag brinner

En behagligare kvinna du ej finner




Fri vers av Aila
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 19:49



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Tycker verkligen om sättet du plitar samman ord, som du plockat från dina tankar och inre.
Verkligen bra skrivet!!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Aila