Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gehör

Jag vill göra mig hörd

Men du står där helt oberörd

Det spelar ingen roll hur jag uttrycker mig

Jag når ändå inte fram till dig




Bunden vers (Rim) av Aila
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aila