Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din andliga sida

Sluta upp att lida
och ta kontakt med din andliga sida
Andas lugna andetag
och frigör anden ett tag
Känn friden i ditt sinne
och låt det stanna i ditt minne




Bunden vers (Rim) av Aila
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 21:46



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Goda råd, som man lätt kan missa i dagens stress.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Aila