Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

Detta förunderliga inre som kallas själ
Den jag känner så väl
men ändå så obekant med
En förvirring med besked




Bunden vers (Rim) av Aila
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 19:31



Bookmark and Share


    Aila
Ja man kan ju fundera
2011-04-19

  Lavinia Röd
Ja, kanske finns det ingen själ?
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Aila