Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudarna

Vi kan le som oceaner
Vi kan piska som spöregn
Vatten är bara en vätska
Fantasi är bara en tro

Världen blir vad vi gör den till
Vårt eget paradis
Eva och Adam
Vi leker Gud

Fantasi och vatten
är allt som krävs

Vi drunknar i gudstro
Dör i en biblisk kallsup




Fri vers av EmilOskarJohansson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-07 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson