Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets kamp

Det är ingen skillnad
på fattig och rik
Det handlar bara
om förmågan att gå över lik

Övertala och inspirera
Överfalla och engagera

Till slut har du en trogen skara
men riktigt säker kan du aldrig vara

Kanske börjar några revoltera
och du orkar inte mera

Slutet på livets kamp
är en evighetslång ramp




Bunden vers (Rim) av EmilOskarJohansson
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-11 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson