Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statsministern

Jag ville aldrig syssla
med lagar och bestämmelser
med politik och beslut

Nu sitter jag här och styr
över folk och fä
över kreti och pleti

Det blir ett jävla liv
för varje förslag
för varje lagändring

Journalisterna skriver
om alla misstag
om alla snedsteg

Jag ville aldrig detta
men jag har många munnar att mätta

Jag ville aldrig detta
men det kändes som det enda rätta




Fri vers (Fri form) av EmilOskarJohansson
Läst 242 gånger
Publicerad 2012-09-11 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson