Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens betraktare

Kortare dagar, kallare nätter
Som att drabbas av stora oförrätter
Vi drar fram tjockare kläder
för att klara sämre väder
Nu är det höst
var ska jag finna min tröst?

Titta på de vackra löven
säger någon
Titta på skogens nyanser
säger en annan

Jag står och betraktar
höstens skönhet
Plötsligt saknar jag inte
sommarens grönhet




Fri vers (Fri form) av EmilOskarJohansson
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-09-18 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson