Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orienteraren

Jag vill vandra
genom skogen utan slut
Mitt mål
är att aldrig hitta ut

Jag köper en karta
för att gå vilse
Och en kompass
för att förlora riktningen




Fri vers (Fri form) av EmilOskarJohansson
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-09-08 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson