Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brända folket

Framtiden är ljus
hävdar han som döpts
i stearin
Jag vill bli pyroman
säger hon som aldrig varit
någon eldsjäl
Tänd eld på dig själv
för allt du tror på
skanderar massorna




Fri vers (Fri form) av EmilOskarJohansson
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-09 22:42



Bookmark and Share


  Svartsilver
Jag gillar din dikt.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson