Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolan som brann upp

Jag eldade upp min skola
med yxa och bensin

Från klassrum till klassrum
dränkte jag golven

Grupprummets datorer
smälte samman till en pöl

Rektorns skrivbord
tog fyr och knastrade

Gymnastiksalen blev ett
levande inferno

Platsen där jag mobbades
sönder och samman
är nu ett kolsvart plockepinn
ett gigantiskt häxbål




Fri vers (Fri form) av EmilOskarJohansson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-09 22:49



Bookmark and Share


  Isola
Vilken önskedröm.
Kul att du också finns här Emil!
/Elin
2012-09-14

  erna frank
Jag tycker om ditt skrivande, Du har ett tempo som driver på.Bra
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson