Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhållandet

Du pratade dig varm
om kontinentalplattor
Jag brydde mig mer
om persiska mattor

Du blev arg
över att jag
aldrig läst Medea
Jag blev förvånad
när du sa
att du aldrig besökt IKEA

Vi köpte ett hus på landet
Jag ville starta upp bandet
Men det fanns aldrig tid
Och du ville ha din husefrid

Någon sa åt mig att glömma
det jag brukade drömma
Jag försökte leva mitt liv
utan att någonsin
ta ett för stort kliv




Bunden vers (Rim) av EmilOskarJohansson
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-09-08 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson