Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i dagens samhälle bli barn misshandla i hemmet utan att någon gör något


stoppa barn misshandel

Du som ser
Men gör inget
Jag är ett barn som behöver hjälp
Men det skiter du i
Jag som är hjälplös
Men du bryr dig inte
Jag som ligger här med med blod i ansiktet
Men du ser inte står bara där
Jag som skriker på hjälp
Men du hör inte
Jag som gråter mig till söms
Men du står där
Jag som är rädd
Men du ser inte min rädsla
Jag som behöver din kärlek
Men det ger du inte
Jag som har ångest
Men du säger vad är det
Jag som är noll
Men du är någon
Jag skriker
Men du står där med ett lende
Jag som har sår i armarna
Men du har inga
Jag lider
Men du förstår inte mig
Jag är döende
Men du är levande
Jag gråter blod
Men du gråter glädje
Jag som ingen ser
Men du som alla ser
Jag som är ful
Men du är snygg
Snälla hjälp mig jag är ett barn som behöver hjälp




Övriga genrer (Drama/Dialog) av fmep1995
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-14 11:05



Bookmark and Share


  Edgar Allan Ågren
Jag fick aldrig omotiverat stryk
för jag var ofta skyldig till något
och far var en handgranat

En gång stank jag bensin ur munnen
då small det så jag svimmade

Och vad fanns det för alternativ
han kanske var orolig
och då får man ju vara tacksam för "tillrätta visningen"

och till sist

en örfil är inte misshandel
2013-06-14

    ej medlem längre
Älskar denna, den första jag hörde av dig!! ??
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995