Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KYSS SOM SÄGER MYCKET

en kyss kan betyda mycket
men även hejdå
det är en svårt att veta vad det betyder
ändå kysser man när man inte vet vad kyssen betyder
en kyss kan såra djupt
men även vara det lyckligaste ögonblicket i vårt liv
av en kyss kan du blir kär
som du sen kan blir sårad av
vad ska man göra när en kyss kan säga så mycket
just nu snurra tankarna runt
hur kan det vara så att en kyss kan säga så mycket
det är samma sak som att säga JAG ÄLSKAR DIG
det finns mycket vi inte förstå
men sak vet jag
när man kysser en person man älskar är man lycklig




Fri vers av fmep1995
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995