Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julen tider

julen är här
gator är upplysta av ljus
du står och tittar på alla lampor som lyser
nu saknas bara snön
den vita snön som ligger så fint på marken
julen är väll här och du känner glädjen av alla människor
din familj välkomnar dig in i värmen
det är jul stämming
och på radion spelas julmusik
du känner dig älskad av alla
god jul alla




Övriga genrer av fmep1995
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-14 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995