Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonen gryr

Varje morgon du vakna är det vart att gå upp ur sängen
Du tar stegen ut mot världen
Du har modet att gör något åt dina problem
Du är inte rädd för något
Du säger vad du tycker
Du står för det du tror på
Du vandra vidare i dina tankar
Du vill att varje morgon du vaknar blir positiva dagar
Du kan vända alla negativt till positiv
Tänk på allt du gör och gör det till dina egna saker




Fri vers av fmep1995
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-04 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995