Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat

hjärtat är det heligaste vi har
går det sönder är vi ingen
tårarna faller ner från våra kinder
men man vet att det blir helt igen
just i det ögon blicken hjärtat går i kras
finns ingen runt mig
jag sjunker ner på knä
vad ska jag göra nu
hela världen snurrar
det var du som ville kyssa mig
varför lämna du mig då
vad gjorde jag för fel?
jag vill veta vad som gick fel
du lova mig att du aldrig ville lämna mig
ändå sitter jag här själv igen som alltid




Fri vers av fmep1995
Läst 243 gånger
Publicerad 2013-11-09 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995