Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är svårt

man älskar
man slutar
kärleken är en svårt sak
man kan inte kontrollera den
känslor kommer och går

kärlek har en god sida
där allt är bra
känslorna är bra mot alla
du är glad
du känner ingen smärta
du älskar
du är lycklig

men kärleken har en dålig sida också
du mår dåligt
känslorna försvinner
du gråter
du känner massa smärta i ditt bröst
du hatar
du blir ensam
du vill försvinna

kärlek är svårt !




Fri vers av fmep1995
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995