Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej älskling

du är den ända jag tänker på
varje steg jag går är för dig
du är mitt allt
luften som åker in i mina lungor är du
allt som händer runt mig är underbart för det är du
ditt leende visa vägen för mig
jag öppnade min själv för dig
jag var ingen innan jag träffa dig
saken är att jag älskar dig med hela mitt hjärta
mina ögon sluter sig
du är bakom mina ögonlock
varje gång jag somnar
min kärlek till dig är som vinden den rider fram
luften som tränger ner i dina lungor är min själ
jag har öppnat mina sinnen för kärleken
jag vill ge dig min värld
du ska vara smärt fri från alla faror som lurar bakom hörnen
i min famn är du trygg jag ska hålla dig tätt in till aldrig släppa taget
du är något vacker
jag talar från mitt hjärta
jag menar alla ord jag säger
du från inte ta det fel
vill aldrig såra dig
du den vackra rosen i världen som håller balansen
baby jag älskar dig
ord kommer från mig men det är sanna ord
kom ihåg kärlek är allt jag vill ge dig




Fri vers (Fri form) av fmep1995
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-27 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995