Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dagar är olika

alla dagar är olika
visa dagra är man glad
andra är man ledsen
men dom har ändå något genom samt
du vaknar upp och känner glädje
men du vakna också upp ibland upp och känner sorg
man kan inte styra det man känner
känslorna finns bara i din kropp
du känner kärlek en dag
men du känner dig ensam en dag
du vet inte hur du ska styra allt du
men du vaknar och du somnar
men där i mellan hände det mycket
du finner dig i alla som händer
du hittar alltid en sätt att kämpa på
men du kan även göra dina dagar till dina
lev i nu och kör på det du tro på
du har dina depiga dagar
men du kommer ha bra dag också
när du kommer till ett problem
istället för att gå runt det
lös det så mår du bättre
alla dagar du hittar glädje är bra dagar
du ska hålla fast i de





Fri vers (Fri form) av fmep1995
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-19 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995