Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ditt hjärta brister ta dig upp igen


när ditt hjärta brister

man kommer till en punkt i sitt liv där man väljer hur man vill vara.
man kommer till en botten av sitt liv och vill bara ta sig upp igen
men det är inte så jävla lätt som man tro
ni som tro att det inte finns någo botten ser själv på era liv är
är ni nyda med era liv eller vill ni göra något som ändra era liv men inte vågar
för ni är rädd för vad folk ska tro om er
men ni gör inte era liv bättre av att sitta stilla och låta era liv gå till spillrer
för ni bryter ner er själv ingen annan
man vågar inte säga nej till någon eller säga att du inte orkar mer
du ta skiten och går djuppare ner i hållet som du ghar grävt och gömmer dina känsler
tills den dagen där tårana rinner ner från dina kinder
du tänker då är det värt att leva
och dina tankar säger nej och du lyssna på dom och skadar dig själv eller tar ditt liv
finns någon av dina kompisar då nej finns någon för dig då nej
du måste klara allt själv
ditt hjärta går i bita när du ser att dina vänner lämnar dig
du är inget värt i deras ögon
men kämpa är det alla säger
men hur ska du klara allt själv
när ångesten tar din själ
när din kärlek sviker dig
när hela värden sviker dig
vad ska du göra då
jo du ska kämpa på och tro på dig själv
jag vet att det är svårt men tänk på hur många du skulle såra om du tog ditt liv eller gör något dumt
du är värdefull för någon kom ihåg det även om du inte tro på det!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av fmep1995
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-14 11:41



Bookmark and Share


  hedenstedt
mycket bra skrivet!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995