Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhet

en tjej går ensamma på en väg
hon tänker på hur hennes liv ser ut
hon ser bara det negativ i sitt liv
hon vill lämna denna jord
för hon är ju värdelös
hon känner hur hjärta slår
hon andas in och tänker detta blir mina sista minuter i livet
hon ser bron nu
hon hoppar och träffa vatten ytan
det kalla vattnet omsluter henne
hon sluter ögonen och sjunker ner
men hon öppnar sina ögon
hon ligger i en säng
hon är i trygghet nu
hon är med människor som älskar henne
hon vet nu att hon är värdefull
hon är lycklig att hon lever och kan säga att hon älskar sina föräldrar och vännerna hon har!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av fmep1995
Läst 233 gånger
Publicerad 2013-06-14 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995