Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börja som en saga och sluta som ett helvete

Det börja som en saga och sluta som ett helvete

Vi hade det bra i börja men

Vi älskar varandra och hade det bra

Men tiden gick och allt förändra

Vi började bråka om små saker som blev till större

Men vi älskade varandra fortfarande

Och vi fortsatte med vårt förhållande

Dagarna blev till månader som gick men jag älskar dig

Bråken blev allt oftare och svårare att lösa

Jag fick mer ångest och gick djupare in i min själ

Tårarna kommer och mer och slutade inte

Vår relation blev svårare och svårare

Att hålla sorgen inom sig blev mer svårt men jag gjorde det för orkar inte bråka mer med dig

Du gav mig all skulden och du sa att alla klagade på mig och tyckte det var mitt fel att du hade ändra dig. Du tog inget på dig bara gav mig allt. Nu börja vår saga ta slut och det blev ett helvete för mig för du håller på med mig och dina kompisar.

Jag sitter och tänker om det någonsin kommer ta slut eller jag måste bära skulden hela mitt liv. Det är säker det du vill eller?

Jag vill att du ska lida för det gör jag nu

Jag lämna dig för jag inte orka med dig

Du tog mitt hjärta i dina händer och krossa det som ingen annan har gjort känner fortfarande smärtan efter dom hårda orden. Du sa att jag var vacker men det mena du inte för du menar dom orden till henne inte mig.

Du fatta inte smärtan jag har efter allt du har gjort mot mig, jag fatta din!

Tack för du lämna mig som en trasa

Jag är inte hel mer

Du tog i sönder mig i små bita som inte kommer bli hela på några månader

Men du är redan hel igen och du tycker det var skönt att slippa mig

Vill tacka dig ingen för du behandla mig som skit




Övriga genrer (Drama/Dialog) av fmep1995
Läst 329 gånger
Publicerad 2013-06-15 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995