Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret

Hej jag mår bar skit allt blir så fel jag fattar inte varför. Men det är att jag är en idiot som är felet eller ?? Orkar fan inte leva mer alla tankar snurra allt blir fel och svårt. Ingen förstå jag känd lika bra kan ta livet av mig eller hur då är alla problem lösta jag försöker var gullig men det hjälper inte ångest bulta innan för min kropp och säger allt till mig vilken idiot jag är. Tårarna sviker mig igen och nu vill jag ta tabletterna så slipper lida men hur ska det gå till jag äg bara en lite nolla som inte förkänar att leva. Varför ska alltid tårarna svika mig och varför ska jag vara en så idiot som alla lägger skulden på men det är mitt straff eller ?? Ska nog ändå ta livet nu eller ska jag ?? Hu ska jag välja liv eller dö ? Rädsla sprider sig igenom min kropp. Jag känner som någon tar tag i mig och säger döde tar dig nu och jag bara svara ja det låter bra. Hur kan tankar vara farliga? Det vet jag inte ! Mamma ropar mina läpa sen sluter jag ögonen och alla tankar kommer fram om hur värdelös jag är och vidare . Jag ser bilderna framför mig hela tiden men nu vill jag bara somna in och aldrig vakna mer..
Ligger här i mörker och är rädd mitt hjärtat slår snabbt luften vill ner och jag känner någons närvaro eller att någon är här är det döden eller ?? Är det något annat?? Jag vet inte kan inte sätta ord på det men mina tårar rinner ner igen som alltid. Mörkret tar mig jag är rädd vill inte eller vill...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av fmep1995
Läst 452 gånger
Publicerad 2013-06-15 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995