Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarkänslor

sommaren är här
den varma sommar dagen man har längtat efter
man ligger ute och känner värmen mot sin hud
solen lyser och man känner alla sommar känslor komma upp




Fri vers av fmep1995
Läst 251 gånger
Publicerad 2013-06-15 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995