Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens väg

Jag träffa dig på en äng
Det var kärlek från första ögonblick
Våra ögon möts
Du ler mot mig
Mina läppar ler mot dig
Vi går mot varandra
Våra händer möts
Varme hettar till mellan oss
Vi står där hand i hand
Vi släpper inte blicken från varandra
Regnet droppar ner från våra ansikten
Du kysser mig
Läpparna möts
Vi inser att vi älskar varandra
Det är du och jag mot världen




Övriga genrer av fmep1995
Läst 193 gånger
Publicerad 2013-06-15 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995