Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjen av kärleken

känslorna strömmar från mitt hjärta
jag har dig i min famn och känner att jag aldrig vill att det ska ta slut
du är den jag vaknar upp med
du är den jag kysser på morgon
du är den jag går hand i hand
du är den jag vill leva mitt liv med
du är den ända jag vill gifta mig med
jag sitter här och tänker på hur det kommer vara att få barn med dig
du är mitt allt
jag ber dig lämna inte mig
du är prinsen som kom på din vita häst
och tog mitt hjärta
jag älskar dig mer än jag kan säga det till dig
du är den underbara personen som ler mot mot
du säger att du älskar mig för den jag är
du ser igenom mig
du ser när jag mår dåligt
du hjälper mig ifrån skiten
jag mår jätte bra med dig
du är den ängeln som gud sände ner till mig
du finns för mig när jag behöver dig
vill aldrig lämna dig
jag kommer sluta älskar dig när mitt hjärta ta sina sista slag
hela min kropp pirra när jag tänker på dig
du är den som jag vill ha hos mig föralltid
din fp <3




Övriga genrer av fmep1995
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-16 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995