Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag behöver

du är den jag behöver
du är den jag vill ha bredvid mig
du är den jag älskar
du är den ända varme jag behöver
dina kyssar är dom bästa
du får min värld att snurra
du får mitt hjärta slå
jag vill inte leva utan dina andetag
för älskar dig
för den du är
vi bråkade och jag var livrädd att du skulle lämna mig
jag hade inte klart att förlora dig
förlåt om jag gjorde något
men jag sitter här och har dig
en vecka utan dig kommer vara svår
men jag kommer vänta på dig och det vet du
tack för jag har dig




Övriga genrer av fmep1995
Läst 235 gånger
Publicerad 2013-06-22 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995