Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta talar <3

jag hade aldrig modet att säga attt jag inte ville
för var rädd att förlora mig själv
men nu står jag här och är stakare än jag var då
nu kan jag se att jag var feg för att jag inte sa vad jag kände och inte hade modet att säga nej
alla personer som trampa på mig var jag för feg för att säga till att jag inte ville
men det kom till den dagen jag inte orka mer då jag sa till då förlora jag hela min vänskaps krets
för en skit grej.
jag ser det som en lite grej men ni ser det som jag svek er
det var inte som jag svek er utan att jag inte orka ta skiten mer
men ni såg mig som en svag mänisnniska
idag när jag ser tillbaka vet jag att jag var stark som sa nej
att jag förlora er är inte mitt fel utan er för ni trampa på mig
jag står upp fast jag har gått igenom massa skit
nu vil jag gå framåt inte bakåt
alla daga jag inte orka leva tänker jag på vad som är bra
det fins bara en anlängding att jag står här och det är du
men du ser inte det
för vi bråka om små saker
och det gör ont
jag tittar upp mot stjärnorna och ser om dom leder mig framåt
mina tanka är bara om dig och mitt hjärta slår för dig
bara du fattar det så är alla problem lösat för mig
jag försöker på alla sätt att visa dig min kärlek
fast visa dag är jag kall för att skydda mig sjävl
det är svårt att säga visa saker
men jag står upp för dig just nu är du min världe faller du så faller jag
kom ihåg att jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av fmep1995
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-20 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995